Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuntojumppa kotona senioreille, taso 2A (verkkokurssi)

torstai 10.9. - torstai 10.12.

Seniori-ikäisiä ihmisiä jumppaamassa käsipainot kädessä.
Nyt jumppa saatavilla kotiin! Elinvoimaa ja toimintakykyä jumpalla turvallisesti kotona.
Ota digiloikka harrastamisessa ja osallistu liikuntaharrastukseen kotona!
Lihasten merkitys toimintakyvyn ja elämänlaadun edistäjänä on tärkeä. Tällä kurssilla harjoitamme lihasten voimaa ja kestävyyttä.
Jumppa on monipuolista ja tehokasta kotijumppaa. Saat sykkeen nousemaan ja koko kehon liikkeelle. Teemme joka harjoituksessa alku- ja loppuvetreytyksen. Harjoittelemme myös lattiatasossa. Tarvitset muutaman neliön tilaa, jumppa-alustan ja tukevan tuolin lähellesi. Lisäksi käsipainot (esim täytetyt juomapullot käy hyvin) ja jumppakeppi.

Ensimmäinen kurssikerta käytetään verkko-opetuksen opastukseen ja tehdään lyhennetty jumppa. Kurssin ensimmäinen kerta käytetään verkko-opetukseen liittymisen opetteluun ja verkko-opetuksessa huomioitaviin seikkoihin. Saat “kädestä pitäen” opastuksen digijumppaan. Ensimmäisellä kerralla opettajalta saatavilla myös puhelintuki verkko-opetukseen liittymiseen.

Taso 2A: Kurssi on fyysisesti keskitasoa, sopii peruskuntoisille. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa kokemusta lajista.

Osallistumiseen tarvitset nettiyhtyden, tietokoneen / tabletin / älypuhelimen. Verkko-opetuksen alusta on Blackboard Collaborate ja kurssille liitytään nettilinkin avulla. Et tarvitse kirjautumisia, rekisteröitymisiä tai tilejä mihinkään palveluun. Tarkat ohjeet verkko-opetukseen ja linkin liittymiseen saat viimeistään 2 päivää ennen opetuksen alkua.
HUOM! Liity verkko-opetukseen aina hyvissä ajoin, jotta opetus pääsee alkamaan ajallaan. Avaa nettiyhteys ja liity opetukseen noin 15min ennen opetuksen alkua.
Päivä ja kellonaika: To klo 10:00 – 11:00, yhteensä 13 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 32 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 10.9.
Loppuu:
torstai 10.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203353

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content