Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kulttuuri-illat – Βραδιές πολιτισμού (verkkokurssi)

torstai 17.9. - torstai 10.12.

Lähikuva Kreikasta ja Ateenasta Euroopan kartalla.

Sukella pintaa syvemmälle kreikkalaiseen kulttuuriin – musiikkiin, kirjallisuuteen ja elokuvaan, ja tutustu Kreikan merkittäviin kulttuurihenkilöihin. Kurssilla tarkastelemme myös ajankohtaisia aiheita, kielen ja kulttuurin ilmiöitä ja vahvistamme samalla kielitaitoa. Kurssi sopii kreikan kielen perusteet hyvin tuntevalle. Tapaamme joka torstai livenä verkossa! Kurssiin sisältyy myös tehtäviä.

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan. Oppimisalusta on Zoom. Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua. Varmistathan siis, että opistolla varmasti on ajantasainen sähköpostiosoitteesi. Zoomin käyttöön tarvitaan nettiyhteydellä varustettu laite (tietokone, älypuhelin tai tabletti), Zoom Client for Meeting -ohjelma tai mobiilisovellus Zoom Cloud Meetings (Android, IOS), kuulokkeet/kuulokemikrofoni ja videokuvan jakamiseen web-kamera.

Mikäli et kurssipäivän aamuna löydä ohjeita ja linkkiä sähköpostisi Saapuneet-laatikosta, kurkkaathan varalta myös sähköpostisi Roskapostilaatikkoon. Toisinaan viestit voivat päätyä sinnekin.

Väline: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.
Oppimateriaali: Opettajan materiaali. Lisäksi hyödynnetään verkosta löytyvää materiaalia.
Ensimmäisellä kerralla mukaan: Muistiinpanovälineet
Päivä ja kellonaika: to klo 18:00 – 19:30 yhteensä 12 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 52 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 17.9.
Loppuu:
torstai 10.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202116

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content