Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kuka oli Veikko Lavi. Osa 1. (verkkoluento)

tiistai 3.11. klo 18:30 - 20:00

Piirretty mies laulaa.

Veikon lapsuus ja nuoruus, sisällissodan ja sataman varjossa ja aiheet lauluihin. Kuka oli Veikko Lavi -miniluentosarja avaa hauskojen, tunteellisten ja herkkien tekstien kirjoittajan ja laulajan tarinaa. Tarina alkaa Veikon kotikaupungista Kotkasta ja se vie läpi Veikon vaiherikkaan elämän auttaen kuulijaa ymmärtämään laulujen takana olevia tekstejä. Kuten Veikko itse sanoi: ”melodia on vain kuljetusalusta tarinalle”.

1.Veikko Lavin ja Juha Vainion laulut osana kotkalaista sielunmaisemaa (kuuntele podcast)

2.Evakon laulun synty ja palomestari Pertti Husun tarina (kuuntele podcast)

Klikkaa tätä linkkiä liittymiseksi etäyhteyteen https://kol.adobeconnect.com/luentokuopio (klikkaa linkkiä Ctrl ja hiiren vasen painike –napautus yhtä aikaa) Tarvittaessa katso ohje osoitteessa https://hellewi.blob.core.windows.net/2167/Luennolle%20liittyminen%20ohje.pdf

Luennolle ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Etäyhteys avataan puoli tuntia ennen luennon alkua. Suosittelemme kirjautumaan   etäyhteyteen viimeistään 15 minuuttia ennen luennon alkua, jotta kuva- ja ääniyhteydet ennätetään testata ennen luennon alkua.

Lisätietoa luennoistamme ja luentoyhteistyöstä
http://kansalaisopisto.kuopio.fi/opetustarjonta/luennot-tapahtumat-ja-matkat/

Lisätietoa luentotallenteistamme
http://kansalaisopisto.kuopio.fi/opetustarjonta/verkko-opetus/

Mikäli  sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään, saada ääntä tai kuvaa näkyviin  tms., ota yhteyttä Kuopion kansalaisopistolla Kuopion kansalaisopistolla  vahtimestareihin, puh. 044 718 4731 tai kansalaisopisto.vahtimestarit@kuopio.fi

Päivä ja kello: Ti 3.11.2020 klo 18.30-20.00

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Päivämäärä:
tiistai 3.11.
Aika:
18:30 - 20:00
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=20469

Järjestäjä

Kuopion kansalaisopisto
Puhelin:
017 184 711
Sähköposti:
kansalaisopisto@kuopio.fi
Kotisivu:
http://kansalaisopisto.kuopio.fi/
Skip to content