Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kreikkaa syventäen, etäopetus (verkkokurssi)

keskiviikko 16.9. - keskiviikko 9.12.

Oranssilla taustalla kielten nimiä.
Kurssi sopii noin 6 vuotta kreikkaa harrastaneille, perustason keskeiset rakenteet hallitseville, jotka haluavat ylläpitää ja syventää kielitaitoaan. Varmuutta puhumiseen ja omien ajatusten ja mielipiteiden ilmaisemiseen kreikaksi. Aiheina mm. toiminnan eri- tai samanaikaisuus, tapahtumien kuvailu, neuvojen ja ohjeiden kysyminen, vastavuoroinen keskustelu, terveys ja hyvinvointi. Lisäksi käytetään ajankohtaista nettimateriaalia ja tehdään käännösharjoituksia kerraten peruskielioppia.

Ei opetusta 14.10.

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan. Oppimisalusta on Zoom. Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua. Varmistathan siis, että opistolla varmasti on ajantasainen sähköpostiosoitteesi. Zoomin käyttöön tarvitaan nettiyhteydellä varustettu laite (tietokone, älypuhelin tai tabletti), Zoom Client for Meeting -ohjelma tai mobiilisovellus Zoom Cloud Meetings (Android, IOS), kuulokkeet/kuulokemikrofoni ja videokuvan jakamiseen web-kamera.

Kurssin kevätlukukauden opetusmuoto (mahdollinen paluu lähiopetukseen Tikkurilan Opistotalolle) päätetään myöhemmin

Mikäli et kurssipäivän aamuna löydä ohjeita ja linkkiä sähköpostisi Saapuneet-laatikosta, kurkkaathan varalta myös sähköpostisi Roskapostilaatikkoon. Toisinaan viestit voivat päätyä sinnekin.

Väline: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot
Oppimateriaali: Arvanitakis & Arvanitaki, Epikinoniste Ellinika 2 (vain course book eli tekstikirja tarvitaan), kpl 13 – 16 (Huom! 12. uusintapainos 2012 tai uudempi)
Ensimmäisellä kerralla mukaan: Oppikirja ja muistiinpanovälineet
Päivä ja kellonaika:  ke klo 17:00 – 18:30, yhteensä 12 tapaamiskertaa
Ilmoittautuminen alkaa opiston Ilmonet-sivuilla ma 10.08.2020 klo 13:00-
Kurssimaksu: 52 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 16.9.
Loppuu:
keskiviikko 9.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202115

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content