Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kreikan kertauskurssi (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - maanantai 7.12.

Lähikuva Kreikasta ja Ateenasta Euroopan kartalla.

Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης! Kertaus on opintojen äiti ja tämän syyslukukauden kertaamme peruskielioppia; erityisesti verbien preesenstaivutusta, ajanilmauksia, pronomineja, substantiivien ja adjektiivien taivutusta.

Kirjan lisäksi opettajan materiaali/uusia harjoitustehtäviä, näin opimme samalla uutta sanastoa. Lisäksi hyödynnetään verkosta löytyvää oppimateriaalia. Lisää rohkeutta puhumiseen ja omien mielipiteiden ilmaisuun kreikaksi! Uudet opiskelijat myös tervetuloa ryhmään!

Ei opetusta 12.10.

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan.

Kurssin kevätlukukauden opetusmuoto (mahdollinen paluu lähiopetukseen) päätetään myöhemmin.

Päivä ja kellonaika: Ma  klo 18:45 – 20:15   (12 krt, 24 t)

Kurssimaksu: 52 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202110

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content