Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kreikan jatkokurssi (verkkokurssi)

tiistai 15.9. - tiistai 8.12.

Lähikuva Kreikasta ja Ateenasta Euroopan kartalla.

Jatkamme kreikan opiskelua kotisohvalta! Kurssi noin 5 vuotta opiskelleille, jotka haluavat vahvistaa ja syventää kielitaitoaan. Kehitämme puhevalmiutta sekä kuulunymmärtämistä. Koska kevään tuntimme keskeytyivät, luemme nyt syksyllä oppikirjan (Epikinoniste Ellinika 1 / Communicate in Greek 1) viimeiset kpl:t 21-24. Aiheina säästä keskusteleminen, erilaisten tietojen kysyminen, miten ilmaista tyytyväisyyttä tai tyytymättömyyttä, henkilön, esineiden ja asioiden kuvailu ja vertailu.

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan. Oppimisalusta on Zoom.

Kurssin kevätlukukauden opetusmuoto (mahdollinen paluu lähiopetukseen Tikkurilaan Opistotalolle) päätetään myöhemmin

Alkaa: Ti 15.09.2020 klo 17:00 – 18:30
Päättyy: Ti 08.12.2020 (12 krt, 24 t)

Hinta: Syksy 52,00 €

Väline: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 15.9.
Loppuu:
tiistai 8.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202113

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content