Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kreikan alkeiden jatko – myös kertaajille! (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - maanantai 7.12.

Lähikuva Kreikasta ja Ateenasta Euroopan kartalla.

Tule jatkamaan kreikan opintoja! Kurssi on jatkoa syksyllä 2019 Tikkurilan aikuisopistolla alkaneelle alkeiskurssille. Kertaamme aluksi jo opittua ja jatkamme sitten kirjan kpl:sta 7. Harjoittelemme lisää ääntämistä, verbien preesenstaivutusta, akkusatiivin ja prepositioiden käyttöä. Harjoittelemme puhumista arkipäivän tilanteissa. Kielen opiskelun ohella jatkamme tutustumista Kreikan kulttuuriin sekä ihmisten arkielämään. Teemat: säästä puhuminen, ostoksilla, asioiden kuvailu ja oman mielipiteen ilmaisu, pitää jstkn eli μου αρέσει -rakenteen käyttäminen.

Ei opetusta 12.10.

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan.

Kurssin kevätlukukauden opetusmuoto (mahdollinen paluu lähiopetukseen) päätetään myöhemmin.

Väline: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 17:00 – 18:30 (12 krt, 24 t)

Kurssimaksu: 52 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202112

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content