Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kreikan alkeet (verkkokurssi)

keskiviikko 16.9. - keskiviikko 9.12.

Lähikuva Kreikasta ja Ateenasta Euroopan kartalla.
Tervetuloa oppimaan kreikkaa omalta kotisohvalta! Kurssilla opitaan kreikan aakkoset ja harjoitellaan niiden kirjoittamista, lukemista ja ääntämistä. Kurssin aihepiireinä ovat erilaiset arkipäivän ja matkailijan kohtaamat viestintätilanteet mm. itsestä ja perheestä kertominen, kahvilassa ja ravintolassa asioiminen, kaupungilla liikkuminen. Kielen opiskelun ohella tutustumme myös Kreikan kulttuuriin sekä ihmisten arkielämään.

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan. Oppimisalusta on Zoom. Osallistumislinkki ja ohjeet lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua. Varmistathan siis, että opistolla varmasti on ajantasainen sähköpostiosoitteesi. Zoomin käyttöön tarvitaan nettiyhteydellä varustettu laite (tietokone, älypuhelin tai tabletti), Zoom Client for Meeting -ohjelma tai mobiilisovellus Zoom Cloud Meetings (Android, IOS), kuulokkeet/kuulokemikrofoni ja videokuvan jakamiseen web-kamera.

Mikäli et kurssipäivän aamuna löydä ohjeita ja linkkiä sähköpostisi Saapuneet-laatikosta, kurkkaathan varalta myös sähköpostisi Roskapostilaatikkoon. Toisinaan viestit voivat päätyä sinnekin.

Väline: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot
Oppimateriaali: Opettajan materiaali. Lisäksi hyödynnetään verkosta löytyvää oppimateriaalia.
Ensimmäisellä kerralla mukaan: Oppikirja ja muistiinpanovälineet
Päivä ja kellonaika: ke klo 18:45 – 20:15, yhteensä 12 tapaamiskertaa
Ilmoittautuminen alkaa opiston Ilmonet-sivuilla ma 10.08.2020 klo 13:00-
Kurssimaksu: 52 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 16.9.
Loppuu:
keskiviikko 9.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202111

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content