Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Kreikan aakkoset Α-Ω (verkkokurssi)

maanantai 17.8. - keskiviikko 26.8.

Lähikuva Kreikasta ja Ateenasta Euroopan kartalla.

Tällä kurssilla opitaan kreikan aakkoset ja harjoitellaan niiden kirjoittamista, lukemista ja ääntämistä. Arkipäivän sanastoa. Kurssi soveltuu niille, jotka haluavat helpottaa matkustamistaan Kreikassa. Keskeiset aihepiirit: tervehtiminen, esittäytyminen, voinnin kysyminen, kiittäminen, kahvilassa asiointi. Kurssi soveltuu myös lämmittelyksi syyskuussa alkavalle alkeiskurssille.

Oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti verkossa niin, että sekä opettaja että opiskelijat osallistuvat tunneille yhtä aikaa omilta koneiltaan.

Väline: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.

Oppimateriaali: Opettajan materiaali

Ensimmäisellä kerralla mukaan: Muistiinpanovälineet

Päivä ja kellonaika: Ma, ke, klo 17:30 – 19:00 (4 krt, 8 t)

Kurssimaksu: 23 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
maanantai 17.8.
Loppuu:
keskiviikko 26.8.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202108

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi