Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Koukkuaminen eli tunisialainen virkkaus – etäopetuskurssi (verkkokurssi)

torstai 22.10. - torstai 12.11.

Lähikuva neuloksesta.

Koukkuaminen eli tunisialainen virkkaus sisältää elementtejä sekä virkkauksesta että neulomisesta, mutta on kuitenkin oma koukulla tehtävä lankatekniikkansa. Kurssilla opetellaan koukkuamisen perusteet yksi- ja kaksipäisillä koukkuamiskoukuilla sekä tutustutaan lyhyesti koukkuneulontaan. Materiaalina voi käyttää esim. sukkalankoja. Kurssin aikana tehdään pieniä mallipaloja sekä yksi tai kaksi pientä koukuttua tuotetta. Tavoitteena on, että kurssin päätyttyä kurssilainen pystyy omatoimisesti koukkuamaan kirjojen ja lehtien ohjeiden mukaan. Kurssi toteutetaan etäopetuksena neljä kertaa kolmen oppitunnin jaksoissa. Kurssin kokoontuminen eli striimaus torstaisin klo 10:30–13:00, 22.10–12.11.2020.

Opetus toteutetaan live-striimauksena, jonka aikana opetellaan koukkuamistekniikkaa sekä teoriassa että tekemällä käytännön harjoituksia. Striimaus tallennetaan ja on katsottavissa kurssin aikana milloin tahansa. Kurssikokoontumisten välissä kurssilaiset voivat olla yhteydessä toisiinsa WhatsApp-ryhmän kautta. Kurssilaisilla on myös oheismateriaalina käytössään koukkuamistekniikkavideot ja muu aiheeseen liittyvä materiaali, jotka ovat tallennettuina pilvipalveluun (Google Drive).

Oppilas tarvitsee tietokoneen tai tabletin, jossa on kamera ja mikrofoni sekä nettiyhteys. Ohjelmana käytetään Google Meet – kokousohjelmaa, jonka käyttö on opiskelijalle ilmaista. WhatsApp-ryhmään osallistuminen vaatii mobiililaitteen (tabletti tai älypuhelin) nettiyhteydellä.

Päivä ja kellonaika: To klo 10.30 – 13.00

Ilmoittautuminen alkaa opiston Opistopalvelut.fi-sivuilla 19.8.2020 8:00-

Kurssimaksu: 24 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Järjestäjä

Pietarsaaren suomenkielinen työväenopisto
Puhelin:
044 785 1256
Sähköposti:
tyovaenopisto@pietarsaari.fi
Kotisivu:
https://www.jakobstad.fi/lapset-ja-koulutus/koulutus/tyovaenopisto/
Skip to content