Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kotijumppaa vauvan/taaperon kanssa, taso 1A (verkkokurssi)

tiistai 25.8. - tiistai 8.12.

Vauva ryömii lattialla.

Tiistai-iltapäivän aktiivinen tunti. Kotijumpasta iloa iltapäivään!

Ota digiloikka harrastamisessa ja osallistu liikuntaharrastukseen kotona!

Tällä kurssilla tehdään monipuolista ja tehokasta kotijumppaa, johon voit ottaa vauvan tai taaperon mukaan. Kurssin harjoitteet ovat helppoja, mutta ne kuormittavat niin lihaksia kuin sydän- ja verenkiertoelimistöäkin. Näin kuntosi kohoaa ja jaksat paremmin arjen touhuissa. Kurssilla keskitytään erityisesti lantionpohjan ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen ja lantion alueen rentouttamiseen. Lisäksi teemme tasapainoliikkeitä ja tuki- ja liikuntaelimistöä huoltavia liikkuvuusliikkeitä. Kotijumppa sopii mainiosti kaikille vanhemmille, jotka haluavat parantaa terveyttään, kuntoaan ja tukea arjen toimintakykyään.

Taso 1A: Kurssi on fyysisesti helppo. Sopii kaiken kuntoisille. Kurssilla tehdään yksinkertaisia harjoituksia, joihin ei tarvita aiempaa osaamista.
Liikunta-auringon lohko: “Kuntoa kevyemmin”

Harjoitteita varten tarvitset muutaman neliön tilaa, jumppa-alustan, kepin, kumisen pallon (halkaisija noin 15 – 20 cm) ja tukevan tuolin lähelle. Osallistumiseen tarvitset nettiyhtyden, tietokoneen / tabletin / älypuhelimen. Verkko-opetuksen alusta on Blackboard Collaborate ja kurssille liitytään nettilinkin avulla. Et tarvitse kirjautumisia, rekisteröitymisiä tai tilejä mihinkään palveluun. Tarkat ohjeet verkko-opetukseen ja linkin liittymiseen saat viimeistään 2 päivää ennen opetuksen alkua.

Alkaa: Ti 25.08.2020 klo 14:00 – 15:00
Päättyy: Ti 08.12.2020 (15 krt, 20 t)

Kurssimaksu: 36 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 25.8.
Loppuu:
tiistai 8.12.
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203151

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content