Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kokeileva vesivärimaalaus (verkkokurssi)

sunnuntai 6.9. - sunnuntai 20.9.

Vesivärimaalaustarvikkeita.

Kurssilla maalataan teoksia nykymaalauksen käytäntöihin peilaten. Kurssilla kokeillaan uusia työskentelytapoja ja harjoitellaan vesiväritekniikoita. Omaa ilmaisua on mahdollista kehitellä kokeellisempaan suuntaan esimerkiksi paperin ompelun, helppojen paperiveistosten ja tilallisten paperiasetelmien kautta.

Kurssilla tehdään, katsellaan ja keskustellaan maalaamisesta kannustavassa ilmapiirissä. Tavoitteena on tunnistaa nykymaalauksen erityispiirteitä itse tehden ja taideteoksia katselemalla.

Kurssilla opitaan vesivärin laveeraus, kuiva- ja märkätekniikat, pintavaikutelman luominen, värien sekoittaminen ja varjostamisen periaatteet. Lisäksi vahvistetaan piirustustaitoa ja värien käyttöä.

Kurssilla edetään yhteisten harjoitteiden pohjalta tai sitä voi käyttää omien ideoiden työstämiseen vapaasti oman tilanteen mukaan. Kurssi sopii kaikille vesivärimaalauksesta kiinnostuneille.

Välineiden hankinnassa opastetaan. Ensimmäisellä kerralla riittää kynä ja paperi, mutta voit hankkia valmiiksi välineet, jotka kurssilla tarvitaan: paksumpi paperi 200g/m, kuuden napin Wennström vesivärit tai laajempi lajitelma vesivärejä, pyöreäkärkinen pehmeä sivellin, vesikuppi, maalarinteippi, pyyhekumi, sakset, pyyhekumi ja Hb lyijykynä.

Maalausvälineiden lisäksi tarvitset internet-yhteyden sekä jonkin näistä laitteista: puhelin, tabletti, kannettava tietokone tai pöytäkone, jossa on kamera.

Kurssi toteutetaan video-opetuksena etätyökalu Zoomin välityksellä. Opettaja on oppitunnilla koko ajan paikalla. Zoomin käyttö ei edellytä erillisen ohjelman lataamista. Osallistujille lähetetään toimintaohjeet oppimisalustalle liittymisestä sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen alkaa opiston Ilmonet.fi sivulla ma 10.08.2020 klo 13:00
Kurssitunnus: V202159
La ja su klo 10:00 – 13:15 (5 krt, 20 t)
Kurssimaksu: 46 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
sunnuntai 6.9.
Loppuu:
sunnuntai 20.9.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202159

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content