Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kohenna terveyttäsi joogan avulla kotona (verkkokurssi)

14.1.2021 - 22.4.2021

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Kurssi on tarkoitettu kaikille joogasta kiinnostuneille, mutta erityisesti heille, jotka eivät pääse syystä tai toisesta tiettynä päivänä, tiettyyn aikaan ryhmämuotoiseen joogahetkeen.

Tästä kurssista saat uutta intoa jo aloitettuun joogaharrastukseen, mutta pääset myös kokeilemaan joogaa monipuolisesti. Et tarvitse mitään aikaisempaa osaamista joogasta, tarvitset vain uteliaisuutta tutustua joogan monipuoliseen tarjontaan sekä hyvää tekevään voimaan!

Pääset mukaan kolme kertaa jokaiseen viiteen eri teemaan eli verkkokurssina toteutettavia tapaamisia on yhteensä 15 kertaa!

Teemat ovat:

  • Metsän lumoa -metsäjooga (3×45 min)
  • Helppoa hathajoogaa (3×45 min), Rentoutushetket mielen voimavarana – sis. hengitysharjoituksen ja helpon 15 min tuolijoogan! (3×45 min)
  • Saunajooga kotisaunaan 30 min + sis. viikon vinkin 15 min (3×45 min), Yinjoogaa olohuoneen lattialla (3×45 min)

 

Mitä tarvitset osallistuaksesi? Tarvitset Facebook-tilin, sillä joogaohjelma julkaistaan viikoittain aina torstaisin, mutta pääset katsomaan live-esityksen aina kun haluat, koko kurssin ajan! Voit siis itse päättää mikä on sinulle oikea päivä ja sopiva hetki joogalle. Mitä saat? Asiantuntevan ohjauksen ja 15 erilaista harjoitusta käyttöösi. Saat mahdollisuuden kommentoida ja kysyä harjoituksista. Saat vinkkejä harjoitukseesi ja arkeesi. Saat ryhmäläisten tuen. Tälle kurssille pääsee kaikki mistä päin Suomea tahansa, ilmoittautuminen KanTo kansalaisopiston kautta. Ryhmä on suljettu, sinne eivät pääse ulkopuoliset henkilöt.

Olitpa kiireinen kotiäiti tai -isä, uraohjus, etätyöntekijä, koronan vuoksi mökille muuttanut, vuorotyöntekijä, arjen sankari, seniori tai ujo teini, tämä kurssi on juuri sinulle! Lämpimästi tervetuloa!

Kurssimaksu: 40 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
14.1.2021
Loppuu:
22.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/kannus/course.php?l=fi&t=3007

Järjestäjä

KanTo kansalaisopisto
Puhelin:
+358 44 4745 244
Sähköposti:
heli.makitalo@kannus.fi
Kotisivu:
https://www.kannus.fi/vapaa-aika/kansalaisopisto
Skip to content