Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Kirjoituskurssi (verkkokurssi)

maanantai 7.9. - maanantai 30.11.

Suomalainen postimerkki, jossa ihmisiä tanssimassa ja soittamassa kansallispuvuissa.

Kurssilla harjoitellaan erilaisten tekstien kirjoittamista. Kirjoitamme esimerkiksi mielipidetekstejä, ohjeita, ilmoituksia ja sähköpostiviestejä. Harjoittelemme kielioppiasioiden, kuten aikamuotojen ja imperatiivin käyttöä. Saat joka viikko uuden kirjoitustehtävän, ja opettajan palautteen kaikista teksteistäsi. Kurssi on myös hyvää harjoitusta YKI-testiä varten. Kurssi sopii sinulle, jos suomen kielen taitosi on vähintään tasolla A2.2. Kurssilla käytetään sähköistä Peda.net-alustaa.

Voit tutustua kurssiin täällä: https://peda.net/aurala/kansalaisopisto/kielet/suomi/kirjoituskurssi. Annathan ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi.

Kurssimaksu: 40 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
maanantai 7.9.
Loppuu:
maanantai 30.11.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6647

Järjestäjä

Auralan kansalaisopisto
Puhelin:
050 316 7702
Sähköposti:
toimisto@aurala.fi
Kotisivu:
aurala.fi