Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kirjoita autofiktiivinen tarina omaelämäkerrastasi (verkkokurssi)

18.11.2020 - 24.3.2021

Avoin kirja ja taustalla kirjapino.
Kirjoita kurssilla elämäntarinasi autofiktion keinoin.
Omaelämäkerran kirjoittamisen rinnalla voit käyttää autofiktiota, joka mahdollistaa tarinasi kertomisen ja vaikeiden asioiden käsittelyn. Autofiktio on yhä suurenevassa määrin suosittu. Vasta julkaistiin romaani ”Paperilla toinen”, jossa kirjoittaja käyttää omaa tarinaa pohjana mutta lisää siihen fiktiota. Tämä mahdollistaa salassa pidettyjen ja ennen kertomatta jääneiden tapahtumien tai asioiden käsittelyn kirjoittamalla.
Autofiktio on kirjoittajalle oiva työväline, joka mahdollistaa fiktion irrottelun omassa tarinassa.Tehtävät palautetaan Moodleen. Sieltä voit lukea muiden tarinat ja valmistautua palautteen antoon sekä vastaanottamiseen. Palaute on tärkeässä roolissa ja sen avulla kirjoittajat pääsevät eteenpäin tekstissään.Kirjoitetaan erilaisista teemoista, jotka auttavat sinua tarinan rakentamisessa. Kurssille voi osallistua kaikki kirjoittajat, joita kiinnostaa omaelämäkerrallinen kirjoittaminen ja siihen liittyvä autofiktio.

Väline: (Kynä, vihko) ja tietokone.
Ensimmäisellä kerralla mukaan: Ota mukaasi jo kirjoitettua tekstiä
Kokoontumisajat: ke klo 15.00-20.00, 14 tapaamiskertaa
Kurssitunnus: E201531
Kurssimaksu: 102€
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 18.11.
Loppuu:
24.3.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E201531

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content