Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kiina A1.1 Puhutaan kiinaa osa 1 verkkokurssi

19.1.2021 - 16.3.2021

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.
Mandariinikiinan verkkokurssilla opiskelet sanastoa, puhumista ja kuullunymmärtämistä.
Verkkokurssilla opimme mm. seuraavat asiat: ääntäminen, tervehtiminen ja esittäytyminen, numerot ja kellonajat, ruoat ja juomat. Opettaja on sinologi, kiinan kielen lehtori ja kääntäjä. Hän puhuu myös suomea. Kurssilla käytetään mandariinikiinaa.

Opettaja antaa viikoittain tehtäviä itsenäisesti suoritettavaksi noin 1,5 tunnin edestä. Osallistujien pitää tallentaa ja palauttaa suullisia tehtäviä sekä tehdä kuuntelutehtäviä. Tätä varten jokainen osallistuja tarvitsee mikrofonin ja kuulokkeet tai kaiuttimen. Opettaja antaa verkon kautta viikoittain myös henkilökohtaista palautetta ja ohjausta tehtyjen tehtävien perusteella. Opettaja on varautunut antamaan ohjausta tarvittaessa jokaiselle opiskelijalle n. 10 min/viikko.

Viimeinen kurssiviikko alkaa 16.3.

Kurssimateriaalina käytetään opettajan omaa materiaalia sekä hyödynnetään verkosta löytyvää materiaalia.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Huom! kun ilmoittaudut kurssille, on tärkeää, että kerrot myös sähköpostiosoitteesi! Tarvitsemme sinun sähköpostiosoitteen, jotta voimme lähettää sinulle ohjeet.

Luo tunnukset oppimisalustalle sivulla moodle.omnia.fi viimeistään kolme päivää ennen kurssin alkua.

Jos ilmoittaudut kurssille myöhemmin kuin 14.1., ota yhteyttä toimistoon tyovaenopisto.kielet@omnia.fi

Kurssihinta: 37 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
19.1.2021
Loppuu:
16.3.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E201893

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content