Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kiina A1.1 Kiinan kuvakirjoitukset osa 2 (verkkokurssi)

tiistai 3.11. - tiistai 8.12.

Teksti Kiitos eri kielillä kirjoitettuna värillisille paperilapuille.
Alkukertauksen jälkeen opimme lisää kirjoitusmerkkejä kertomalla niiden taustatarinoita
ja tutkimalla niiden rakenteita. Kurssin kirjoitusmerkit ovat alkeistasoa monimutkaisempia ja niihin sisältyy enemmän erilaisia elementtejä. Muuten kurssi toimii samalla tavalla kuin osa 1. Kurssi on jatkokurssi kurssille E210101.

Opettaja antaa viikoittain tehtäviä itsenäisesti suoritettavaksi noin 2 oppitunnin edestä. Opettaja antaa verkon kautta viikoittain yleensä kurssilaisille yhteispalautetta mutta tarvittaessa myös henkilökohtaista palautetta. Viimeinen kurssiviikko alkaa 8.12.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Kurssiosallistuja tarvitsee oman tietokoneen internet-yhteydellä ja tietokoneen peruskäyttötaidot.

Huom! kun ilmoittaudut kurssille, on tärkeää, että kerrot myös sähköpostiosoitteesi! Tarvitsemme sähköpostiosoitteen, jotta voimme lähettää sinulle ohjeet.

Jos ilmoittaudut myöhemmin kuin 29.10., ota yhteyttä opistoon tyovaenopisto.kielet@omnia.fi !

Kurssimaksu: 33 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 3.11.
Loppuu:
tiistai 8.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E210102

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content