Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Kehitä ruotsin kuullun ymmärtämistä verkossa (verkkokurssi)

25.1.2021 - 8.3.2021

Talar du svenska? -teksti liitutaululla.

Ruotsin verkkokurssit on tarkoitettu sinulle, joka osaat jo ruotsin perusasioita, mutta haluat kerrata vanhaa ja oppia uutta. Verkkokurssit sopivat sinulle, joka pidät itsenäisestä opiskelusta ja haluat edetä omaan tahtiisi. Opiskeluasi eivät rajoita aika eikä paikka.

Tällä kurssilla harjoitellaan monipuolisesti ruotsin kuullun ymmärtämistä. Voit valita itsellesi sopivia ja itseäsi kiinnostavia tehtäviä opettajan kokoamista tehtävistä. Tarjolla on eri tasoisia kuunteluita: voit valita itsellesi sopivan tai haastaa itseäsi. Kurssi sopii esimerkiksi YO-kokeisiin valmistautuville. Kurssin aluksi ja lopuksi voit osallistua vapaaehtoiseen, itsenäiseen testaukseen tasosi selvittämiseksi. Oppimateriaaleina käytetään verkkokurssiaineistoja, joissa aiheet vaihtelevat. Saat kurssin alussa tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

Harjoitusten tekemiseen riittää tavallinen tietokone tai tabletti internetyhteydellä ja sen peruskäyttötaidot. Lisäksi tarvitset myös kaiuttimet/kuulokkeet tai headsetin.

Muista antaa ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi. Kurssin laajuus on 10 h.

Tervetuloa harjoittamaan ruotsin kuullun ymmärtämistä!

Kurssimaksu: 22,50€

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
25.1.2021
Loppuu:
8.3.2021
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6511

Järjestäjä

Auralan kansalaisopisto
Puhelin:
050 316 7702
Sähköposti:
toimisto@aurala.fi
Kotisivu:
aurala.fi
Skip to content