Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kannattavuuslaskennan perusteet (verkkokurssi)

lauantai 14.11. - lauantai 21.11.

Paperista leikattuja ihmishahmoja piirissä.
Teemoina: budjetointi, hinnoittelu, toiminnan tuotot ja kustannukset.
Tällä kurssilla tutustumme budjetin suunnitteluun, laadimme tulos- ja kassabudjetin sekä keskustelemme yritystoiminnan kustannuksista ja tuotoista. Tämän lisäksi käsittelemme hinnoittelun periaatteita, kustannusperusteista hinnoittelua ja hinnoittelun ja kannattavuuden yhteyttä. Lähestymme kurssin aiheita sekä teorian että harjoitusten kautta. Kurssilla pääsee laatimaan mm.
budjetin ja katetuottolaskelman.

Kurssi sopii aloittaville yrittäjille ja kaikille kannattavuuslaskennasta kiinnostuneille.

Väline: Kurssi toteutetaan Blackboard Collaborate -alustalla. Opettaja käyttää myös Moodlea opetuksessa. Opiskelijoilta ei vaadita aiempaa käyttökokemusta kummastakaan alustasta. Ennen kurssin alkua, opiskelijalle lähetetään ohjeet kurssille liittymiseen ja Blackboard Collaborate -alustan käyttöön.
Päivä ja kellonaika: La klo 10:00 – 15:00, yhteensä 2 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 28 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
lauantai 14.11.
Loppuu:
lauantai 21.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203309

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content