Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kankeat kundit – kropparemppa (verkkokurssi)

torstai 1.10. - torstai 26.11.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

“Kroppa rempan tarpeessa”? Kolotusta siellä täällä ja jotain “tarttis tehrä”? Ei houkuta ryhmätunnit, eikä kiinnosta palkata henkilökohtaista valmentajaa. Kotona ei omatoimisesti kehonhuoltoa tule tehtyä. Sinun ei tarvitse olla hoikka eikä liikunnallinen, ei pulska taikka laiska. Jos tunnistat kehossasi kireyksiä ja haluat pitää siitä huolta ja samalla mahdollistaa sinulle mukavien asioiden tekemisen, kivuttomat työpäivät ja iloisen vapaa-ajan, lähde mukaan kropparemppaan!

Ohjaajasi fysioterapeutti ja valmentaja on nähnyt monenmoista kroppaa ja osaa vastata hankaliinkin kysymyksiin.Opit kurssilla juuri sinun kropallesi sopivat liikkeet. Emme tee hammasta purren, vaan koet liikkuvuusharjoitteet mieluisiksi. Otetaan huomioon hengitys-, tuki- ja liikuntaelimistön haasteet ja halutessasi saat kurssin aikana yksilöohjausta (30 min./hlö). Saat kurssista enemmän irti, jos maltat hieman harjoitella myös ohjattujen kertojen ulkopuolella.

Päivä ja kellonaika: To klo 18.00 – 19.00, 8 tapaamiskertaa  (10.64 oppituntia)

Kurssimaksu: 40 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Järjestäjä

Naantalin opisto
Puhelin:
02 4345 307
Sähköposti:
paula.neuvonen@naantali.fi
Kotisivu:
https://www.naantali.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/naantalin-opisto
Skip to content