Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kahvakuulaa verkossa (verkkokurssi)

10.9.2020 - 8.4.2021

Kahvakuula.

Opetus tapahtuu Peda.net-ympäristössä. Viikoittain julkaistaan aina uusi kahvakuulatunti, joka koostuu monipuolisesta ja koko kehoa kuormittavasta tunnista kahvakuulaa ja oman kehon painoa käyttäen. Tunti ei sisällä askelkuvioita tai koreografiaa. Kahvakuulajumppa sopii jonkin verran treenanneille, kahvakuulan perusliikkeet omaaville ja tehokkaasta lihaskuntojumpasta pitäville. Sisältää venyttelyt. Tallenne katsottavissa Peda.netissä kurssin ajan. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen sekä internetyhteyden. Saat opettajalta kurssin alussa tarkat ohjeet sähköpostitse, joten muista antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä!

Päivä ja kellonaika: To klo 18.00-19.15, koko lukuvuoden kurssi. Syyslukukaudella yhteensä 12 tapaamiskertaa, kevätlukukaudella yhteensä 13 tapaamiskertaa. Verkkokurssi on alkanut syyskuussa, mutta sille voi ilmoittautua mukaan pitkin kautta. Tammikussa ilmoittautuessa maksuksi jää vain kevään osuus.

Kurssimaksu: 74 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 10.9.
Loppuu:
8.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/wellamo-opisto/course.php?l=fi&t=25309

Järjestäjä

Wellamo-opisto
Skip to content