Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kahvakuula (verkkokurssi)

maanantai 5.10. - maanantai 30.11.

Kahvakuula.

Tervetuloa mukaan kahvakuulatunnille. Livetunnille voit osallistua joka maanantain klo 16.30-17.30 tai tehdä harjoituksen milloin sinulle parhaiten sopii, jokainen tunti tallennetaan ja on kurssilaisten käytettävissä 7.12.2020 saakka. 

Kahvakuulatunnille voit osallistua olitpa työikäinen tai seniori, sillä kuulan painolla ja taukojen määrällä on helppo rytmittää harjoitus omalle tasolle sopivaksi.

Oman kehon ja lisäpainon kanssa tehtävät liikkeet kehittävät voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Liikkeet ovat toiminnallisia ja perusliikkumista vahvistavia. Varaa itsellesi kahvakuula tai joku muu paino (voit vaikka täyttää vesikanisterin), alusta ja juomapullo.

Tunnit pidetään Teams-live ohjelman kautta. Ennen ensimmäistä kertaa saat sähköpostiisi ohjeet, kuinka toimia. Jotta pääset tunneille saat joka kerta viimeistään tuntia ennen tunnin alkua linkin sähköpostiisi, jolla pääset osallistumaan. Kotioloissa jumpatessa kiinnitä huomiota turvallisuuteen. Raivaa riittävästi tilaa ja ota tarvittaessa matot pois lattialta. 8 kokoontumiskertaa, ei viikolla 43.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 16.30 – 17.30, yhteensä 8 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 37 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 5.10.
Loppuu:
maanantai 30.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/oulunkansalaisopisto/course.php?l=fi&t=14701

Järjestäjä

Vuolle Opisto
Puhelin:
08 555 4060
Sähköposti:
opisto@vuolleoulu.fi
Kotisivu:
https://vuolleoulu.fi/opisto/
Skip to content