Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Jooga (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - maanantai 16.11.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Nyt voit joogata silloin kun sinulle sopii siellä missä sinulle sopii!  Joogan verkkokurssilla saat yhteensä kymmenen 20 – 50 minuutin pituista joogavideota, kirjallista materiaalia sähköisesti sekä mahdollisuuden olla opettajaan yhteydessä sähköpostitse harjoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tarvitset harjoitusta varten joustavat vaatteet ja luistamattoman alustan, esimerkiksi joogamaton. Jotkut asennot voidaan tukea tyynyjen, vilttien tai joogatiilien avulla. Laitteeksi kurssille osallistumiseen riittää tavallinen tietokone tai tabletti internet-yhteydellä ja sen peruskäyttötaidot.

Kurssi valmentaa itsenäiseen joogan kotiharjoitukseen. Osa harjoituksista on reippaita ja vahvistavia, osa rauhallisia ja rentouttavia. Harjoitukset ovat helppoja ja rauhallisia, mutta olisi hyvä että sinulla olisi jonkinlaista kokemusta joogasta tai jostain vastaavasta liikuntalajista. Kurssia täydentää mainiosti henkilökohtainen jooganohjaus, johon on varattavissa yksittäisiä tai useampia kertoja (ks. tarkemmin ”Henkilökohtainen joogaohjaus” kurssi).

Kurssimaksu: 40€

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
maanantai 16.11.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6589

Järjestäjä

Auralan kansalaisopisto
Puhelin:
050 316 7702
Sähköposti:
toimisto@aurala.fi
Kotisivu:
aurala.fi
Skip to content