Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Joogaa kaikenikäisille (verkkokurssi)

20.9.2020 - 25.4.2021

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille ja joogaa jo jonkin verran harrastaneille. Kokonaisvaltainen joogaharjoitus lisää kehon liikkuvuutta ja joustavuutta, syventää hengitystä sekä rentouttaa ja rauhoittaa. Kurssilla harjoitukset tehdään lempeästi omaa kehoa kuunnellen ja harjoitukset sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille. Mukaan joustava ja lämmin asu, jooga/jumppamatto sekä pieni tyyny tai pyyhe päänalustaksi. Kurssi on ajasta ja paikasta riippumaton verkkokurssi. Kurssi toteutetaan livelähetyksenä Teams -ohjelman kautta ja tallenne jää opiskelijoiden käyttöön myöhemmin. Opetusta ei ole 6.12.

Päivä ja kellonaika: Su klo 18.00 – 19.15, koko lukuvuoden kurssi. Syyslukukaudella yhteensä 11 tapaamista, kevätlukukaudella yhteensä 14 tapaamista.

Kurssimaksu: 58 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
sunnuntai 20.9.
Loppuu:
25.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/sotkamo/course.php?l=fi&t=6818

Järjestäjä

Sotkamon kansalaisopisto
Puhelin:
044 750 2078
Sähköposti:
kansalaisopisto@sotkamo.fi
Kotisivu:
https://www.sotkamo.fi/vapaa-aika/kansalaisopisto/
Skip to content