Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Jooga & mindfulness, syksy (verkkokurssi)

perjantai 11.9. - perjantai 11.12.

Kaksi henkilöä lapsen asennossa eli balasanassa joogatunnilla.

Joogaa kotona verkko-opiskelualustaa käyttäen tietokoneella/tabletilla/älypuhelimella. Kehoa ja mieltä huoltavien joogaliikkeiden lisäksi tutustumme erityisesti mindfulness-istumameditaatioon. Mindfulness tarkoittaa suomennettuna hyväksyvää tietoista läsnäoloa. Ei edellytä aiempaa kokemusta. Harjoitus tapahtuu oman kehon ehdoilla soveltuen miehille ja naisille. Ei tuntia 18.9. eikä 16.10.

Tarvitset verkko-opiskelua varten tietokoneen, tabletin tai  älypuhelimen sekä toimivan nettiyhteyden ja sähköpostiosoitteen. Pöytätietokoneeseen tarvitset webkameran ja kuulokkeet tai kaiuttimet. Opisto ei vastaa häiriöistä opiskelijan nettiyhteyksissä.

Kurssilla  käytettävä etäopetusalusta ilmoitetaan myöhemmin. Ennen kurssia saat sähköpostitse opiskeluohjeet sekä mahdolliset opastusajat etäopetusalustan testaamiseen.
Muistathan antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautuessasi verkkokurssille.

Päivä ja kellonaika: Pe klo 16.05 – 17.05, yhteensä 11 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 37 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
perjantai 11.9.
Loppuu:
perjantai 11.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/ekko/course.php?l=fi&t=7552

Järjestäjä

Etelä-Karjalan kansalaisopisto EKKO
Puhelin:
044 566 4553
Sähköposti:
toimisto@ekko.fi
Kotisivu:
http://ekko.fi/
Skip to content