Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Jooga & Ayurveda (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - maanantai 23.11.

Kaksi henkilöä lapsen asennossa eli balasanassa joogatunnilla.

Joogaa voi harjoittaa liikuntamuotona, terapiana, elämäntapana tai keinona saavuttaa tasapaino elämässä. Joogafilosofia on tuhansia vuosia vanhaa viisautta. Ayurveda on puolestaan vanhimpiin kuuluvaa luontaislääketiedettä. Tämä kurssi auttaa sinua elämään omannäköistä ja tasapainoista elämää sekä etenemään kohti tavoitteitasi ayurveda- ja jooganfilosofian keinoin. Kurssilla etsimme omia tärkeitä voiman ja elämänilon lähteitämme liikkuen, hengitellen ja keskenämme jakaen. Kurssilla opit, millä yksinkertaisilla keinoilla voit vaikuttaa hyvinvointiisi parhaiten. Elämänmuutos voi tapahtua kivuttomasti pienten ja yksinkertaisten tekojen kautta.

Opiskelijoilla on oma suljettu Facebook-ryhmä, johon liittyminen on vapaaehtoista. Livetapaamiset verkossa kerran viikossa Zoomin avulla. Kutsut verkkotapaamisiin saat sähköpostiisi. Opettaja lähettää lisämateriaalit sähköpostilla tai WhatsApp:in kautta.

Päivä ja kellonaika: Ma: 18.00 – 19.00, 10 tapaamiskertaa  (13.30 oppituntia)

Kurssimaksu: 35 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Järjestäjä

Naantalin opisto
Puhelin:
02 4345 307
Sähköposti:
paula.neuvonen@naantali.fi
Kotisivu:
https://www.naantali.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/naantalin-opisto
Skip to content