Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Jooga, 2 B syksy (verkkokurssi)

torstai 3.9. - torstai 26.11.

Neljä henkilöä venyttelee seisten joogatunnilla ohjaajan avustamana.

Hathajoogan harjoitukset tehdään omista lähtökohdista ja itseä kuunnellen. Tähdätään kehon, mielen ja sisimmän hyvinvointiin. Opisto on alentanut tämän kurssin hintaa korvaamaan pandemiasta aiheutuneita kevään tuntimenetyksiä.

Tarvitset tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi tehokkaan internetyhteyden ja äänilaitteen (kaiuttimet ja/tai kuulokkeet). Saat jokaisen kokoontumiskerran jälkeen tallenteen käyttöösi viikon ajalle seuraavaan kokoontumiskertaan saakka. Tarkemmat ohjeet opetuksen seuraamiseksi etänä, lähetetään sähköpostitse lähempänä kurssin alkamista. Voit osallistua kurssille esimerkiksi kotoasi.

Päivä ja kello: To: 17.00 – 18.30
Syyslukukausi: 3.9.2020 – 26.11.2020 (24 oppituntia)
Kurssimaksu: 48,50 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.8.2020 10:00

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 3.9.
Loppuu:
torstai 26.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=19006

Järjestäjä

Kuopion kansalaisopisto
Puhelin:
017 184 711
Sähköposti:
kansalaisopisto@kuopio.fi
Kotisivu:
http://kansalaisopisto.kuopio.fi/
Skip to content