Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Itsensä kehittäminen ja luova kirjoittaminen (verkkokurssi)

16.9.2020 - 21.4.2021

Tyhjä vihko ja lyijykynä.

Kurssi sopii kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille. Kurssilla harjoitellaan erilaisia itsensä kehittämisen taitoja, jotka pohjautuvat mindfulnessista, henkisyydestä, NLP:stä, tunnetaidoista jne. sekä kirjoitetaan luovasti, terapeutillisesti ja intuitiivisesti. Materiaalit jaetaan ilmoitettuna kurssipäivänä verkkokurssialustalla, joka toimii koko kurssin ajan kokoontumispaikkana. Kurssilaiset eivät kokoonnu tiettyyn kellonaikaan, vaan tehtävät ja harjoitukset tehdään itsenäisesti. Kurssialustalle palautetaan viikkotehtävät ja annetaan muille palautetta sekä voidaan osallistua halutessa yleiseen keskusteluun. Harjoitukset ja tehtävät ovat helppoja.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 18.00 – 19.30, koko lukuvuoden kurssi. Syyslukukaudella 11 tapaamiskertaa, kevätlukukaudella 14 tapaamiskertaa.

Kurssimaksu: 58 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Järjestäjä

Sotkamon kansalaisopisto
Puhelin:
044 750 2078
Sähköposti:
kansalaisopisto@sotkamo.fi
Kotisivu:
https://www.sotkamo.fi/vapaa-aika/kansalaisopisto/
Skip to content