Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Itsemyötätunnon kahden viikon intensiivikurssi (verkkokurssi)

maanantai 14.9. - perjantai 25.9.

Nainen meditoi laiturilla järven rannalla.

Haluatko oppia itsemyötätuntotaitoja käytännön harjoitusten ja kokeneen ohjaajan sekä luottamuksellisen ryhmän tuella?

Tarvitset vain sähköpostin, mobiililaitteen tai tietokoneella jossa kamera ja mikrofoni, sekä päivittäin 15-60min aikaa itsesi äärelle pysähtymiselle, sen mukaan miten paljon haluat käyttää aikaasi itsemyötätuntotaitojen vahvistamiseen.

Jos haluat saada hyväksyvää läsnäoloa videolla puhumiseen ja sanattomaan läsnäoloon, se on ryhmän kautta (ja/tai ohjaajan tuella) mahdollista, mutta ei millään tavalla vaatimus; harjoituksia on monenlaisia ja voit tehdä niistä itsellesi sopivimmat ja osallistua ryhmässä reflektointiin sen verran mitä haluat.

Ideana on, että opettelet lempeyttä, itsehyväksynnän taitoja käytännössä kahden viikon ajan, jolloin itsemyötätunto on helpompaa ottaa osaksi arkea myös kurssin jälkeen.

Opetus: 14.9.2020-25.9.2020, päivittäin, ei tarkkaa kellonaikaa, vaan voit osallistua silloin kun sinulla on sopiva hetki, tekemällä tehtäviä ja kertomalla miltä niitä tuntui tehdä. Aloitamme esittäytymisellä ja toivekierroksella 14.9. klo 17-19, ja lopetamme palautepiiriin 25.9. klo 17-19, näissä on kaikkien oltava läsnä, mutta muutoin voit osallistua omien aikataulujesi mukaan. Videopuhelukokoontumisiin 28.5 ja 11.6 tarvitset videolaitteen (tietokoneen web-kamera tai älypuhelin) ja ne tapahtuvat Jitsi meeting- sovelluksella, joka on maksuton ja saat siihen linkin. Muutoin et tarvitse videopuhelumahdollisuutta. Jos haluat kovin osallistua kurssille, mutta sinulla ei ole videopuhelumahdollisuutta, voit sopia alkuesittelyn toisella tapaa, eli se ei ole este kurssille osallistumiselle.

Lämpimästi tervetuloa oppimaan lempeämmäksi itseäsi (ja sen myötä myös muita) kohtaan!

Kurssimaksu: 46 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 14.9.
Loppuu:
perjantai 25.9.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202121

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content