Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Italian alkeet verkossa (verkkokurssi)

17.9.2020 - 22.4.2021

Italialainen pizza lautasella.

Tervetuloa tutustumaan italian kielen alkeisiin samanaikaisesti etäyhteyden avulla. Lähdemme aivan alkeista kohti jokapäiväisissä tilanteissa ja matkalla tarvittavaa kielitaitoa. Luvassa lukemista, puhumista, kuuntelua, kielioppia harjoituksineen sekä kulttuuria mm. laulujen parissa. Materiaalina Si parte! 1. Osaamismerkkimahdollisuus, Osallistumiseen tarvitset tabletin tai tietokoneen, jossa kamera, mikrofoni ja kuulokkeet. Ensimmäinen kerta pyritään järjestämään lähitapaamisena sekä 2-3 muuta kertaa lukuvuoden aikana. Lisätietoa sähköpostitse. Ilmoita siis sähköpostisi ilmoittautuessa. Teemoina: tervehdykset, kohteliaisuus, esittäytyminen, kysymyslauseet, maat ja kielet, lukusanat, värit, omasta päivästä kertominen ja ajanilmauksia.

Päivä ja kellonaika: To: 18.00-19.30, koko lukuvuoden kurssi, syksyllä yhteensä 11 tapaamiskertaa, keväällä yhteensä 13 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 55 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

 

Tiedot

Alkaa:
torstai 17.9.
Loppuu:
22.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/pieksamaki/course.php?l=fi&t=9340

Järjestäjä

Pieksämäen seutuopisto
Puhelin:
044 588 2211
Sähköposti:
seutuopisto@pieksamaki.fi
Kotisivu:
https://seutuopisto.pieksamaki.fi/
Skip to content