Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Italian alkeet verkossa, live syksy (verkkokurssi)

keskiviikko 9.9. - keskiviikko 2.12.

Italialainen pizza lautasella.

Opit kielen perusrakenteita, joiden avulla voit esittäytyä ja esitellä muita, vastata itseäsi koskeviin kysymyksiin ja kysyä vastaavia kysymyksiä muilta. Kirja: Bella Vista 1. Lähtötaso 0. Kurssi toteutetaan kokonaan reaaliaikaisena etäopetuksena. Opiskelija tarvitsee Internet-yhteyden ja sähköpostiosoitteen. Tarkemmat ohjeet käytettävästä ohjelmasta lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Tervetuloa italian kielen herkulliseen maailmaan! Italian kieli on polku mielenkiintoiseen matkailumaahan ihastelemaan viehättäviä kyliä, kauniita kaupunkeja ja luonnonmaisemia. Se on kulttuurin, historian, musiikin ja taiteen kieli. Kirjan aihepiirit kattavat arkikielen tilanteita ja sanastoa. Opit kielen perusrakenteita, joiden avulla voit esittäytyä ja esitellä muita, vastata itseäsi koskeviin kysymyksiin ja kysyä vastaavia kysymyksiä muilta, tilata kahvilasta, ostaa lippuja ja pieniä tarpeellisia tavaroita. Samanaikaisesti maistelet Italian kulttuuria ja tapoja italiaa äidinkielenään puhuvan opettajan ohjauksessa.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 18.15 – 19.45, yhteensä 12 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 55,50 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
keskiviikko 2.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=19428

Järjestäjä

Kuopion kansalaisopisto
Puhelin:
017 184 711
Sähköposti:
kansalaisopisto@kuopio.fi
Kotisivu:
http://kansalaisopisto.kuopio.fi/
Skip to content