Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Italiaa verkossa (verkkokurssi)

perjantai 11.9. - perjantai 4.12.

Italialainen pizza lautasella.

Verkkokurssi TAITOTASO B1-B2.

Tervetuloa opiskelemaan italiaa etänä edistyneellä tasolla! Kurssi useamman vuoden italiaa opistotasolla opiskelleille. Runsaasti kuullun ymmärtämisharjoituksia, sanavaraston kartuttamiseen tähtääviä tehtäviä, vaihdellen luetunymmärtämis-, käännös- ja kirjoitustehtäviä sekä eritasoisia kielioppiharjoituksia. Kieliopissa pääpaino on aiemmin opitun harjoittelulla opiskelijoiden tarpeiden mukaisesti. Tutustumme lisäksi monipuolisesti italialaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan.

Kurssi tarjoaa sinulle: etäopetusta opettajan johdolla verkkoalustaa hyödyntäen, sekä mahdollisuuden joka toinen viikko osallistua säännöllisiin verkossa tapahtuviin ryhmätapaamisiin, joissa on tilaisuus saada selvennystä vaikeisiin asioihin. Halukkaat voivat myös kurssin aikana osallistua neljä kertaa testiin, joka auttaa seuraamaan omaa edistymistä ja motivoi säännölliseen opiskeluun. Ei oppikirjaa. Erityisiä tietoteknisiä taitoja ei tarvita. Tietokone, tabletti tai älypuhelin ja toimiva internetyhteys riittää – kuulokkeet tai headset on hyödyllinen, muttei välttämätön lisä. Muista ilmoittaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisvaiheessa. Opettaja lähettää lisätietoa ja ohjeita hieman ennen kurssin alkua. Kurssi etenee viikoittain.

Päivä ja kellonaika: Pe klo 10.00 – 11.00, 12 tapaamiskertaa (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 35,60 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
perjantai 11.9.
Loppuu:
perjantai 4.12.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/salo/course.php?l=fi&t=9688

Järjestäjä

Salon kansalaisopisto
Puhelin:
02 778 4561
Kotisivu:
https://www.salo.fi/paivahoitojakoulutus/kansalaisopisto/
Skip to content