Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Italiaa matkailijoille etänä (verkkokurssi)

keskiviikko 9.9. - keskiviikko 2.12.

Italialainen pizza lautasella.

Aivan alkeista lähtevä etäkurssi Italiaan aikoville tai muuten vain italian kielestä kiinnostuneille. Harjoitellaan tervehdyksiä, kahvilassa tilaamista ja muita tavallisimpia matkalla Italiassa tarvittavia sanoja ja sanontoja. Lisätietoa netissä. Kurssimaksua on alennettu opintoseteliavustuksella.

Kurssilaiset tapaavat opettajan etänä kerran viikossa ilmaisen Teams-videoneuvotteluohjelman välityksellä. Lisäksi opiskelijat saavat kurssin ajaksi käyttöönsä verkkosivuston, jonka avulla voi halutessaan opiskella ja harjoitella italian kieltä itsenäisesti videotapaamisten välillä.

Päivä ja kello: Ke: 17.30 – 18.30
Syyslukukausi: 9.9.2020 – 2.12.2020 (16 oppituntia)
Kurssimaksu: 21,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 27.8.2020 9:30

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
keskiviikko 2.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/pori/course.php?l=fi&t=12211

Järjestäjä

Porin seudun kansalaisopisto
Puhelin:
02 621 5963
Sähköposti:
kansalaisopisto@pori.fi
Kotisivu:
https://www.pori.fi/kansalaisopisto
Skip to content