Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

iRest® Yoga Nidra – Online harjoituskurssi (verkkokurssi)

keskiviikko 28.10. - keskiviikko 16.12.

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.
Levollisuutta ja rauhaa iRest Yoga Nidra harjoituksesta.

iRest Yoga Nidra on harjoitus, joka sopii kenelle tahansa. Se on Richard Millerin USAssa kehittämä Yoga Nidra -suuntaus, nykyihmisen tarpeisiin suunnattu syvärentouttava meditaatio, joka tuo fyysistä, psyykkistä ja henkistä eheytymistä. Meditaatio tehdään mukavassa lepoasennossa, yleensä selinmakuulla. Ohjaaja johdattaa sinut sanallisesti kohti unen ja valveen välistä rajatilaa – tilaa, jossa kehosi nukkuu mutta olet tietoinen ajatuksistasi ja tunteistasi.

Harjoitus auttaa rentoutumaan sekä fyysisesti, henkisesti että emotionaalisesti. Siitä voi saada apua mm. unettomuuteen, stressiin, ahdistuneisuuteen sekä erilaisiin kiputiloihin. Sitä on myös käytetty menestyksekkäästi trauman jälkeisen stressioireyhtymän hoitoon. Se lisää hyvänolontunnetta ja elinvoimaa. Harjoituksesi tavoitteen määrittelet aina itse: se voi olla rentoutuminen tai parempi uni, arjen ongelman tai tilanteen selkeyttäminen sisäisen intuition avulla tai vaikkapa luovuuden lisääntyminen.

Ensimmäinen kerta sisältää lyhyen johdannon iRest Yoga Nidra harjoitukseen. Kurssi sopii hyvin jatkoharjoittelukurssiksi aiemmin iRest kursseille osallistuneille.

Kurssin ohjaaja on jooga- TRE ja iRest Yoga Nidra ohjaaja sekä koulutettu hieroja.

Kurssi toteutataan Zoom-videoneuvottelutyökalun avulla. Kurssille osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai tabletin tai älypuhelimen ja mukavan makuualustan.

Tarkemmat ohjeet saat kolme päivää ennen kurssin alkua sähköpostilla. Huolehdithan, että Ilmonetissa on voimassa oleva sähköpostiosoitteesi. Oma jumppa-alusta ja mukavat vaatteet

Päivä ja kellonaika: Ke klo 18:00 – 19:00, yhteensä 8 tapaamiskertaa
Kurssimaksu: 42 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 28.10.
Loppuu:
keskiviikko 16.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E202581

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content