Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Iloa ja sujuvuutta kirjoittamiseen (verkkokurssi)

torstai 24.9. - torstai 22.10.

Tyhjä vihko ja lyijykynä.

Joskus vaikeinta kirjoittamisessa on alkuun pääseminen. Tiedoston tai muistikirjan avaaminen saattaa tuntua valtavalta ponnistukselta. Entä jos kuitenkin ensin siivoaisin, kävisin lenkillä tai lukisin sähköpostit?

Tämä verkkokurssi keskittyy kirjoittamisen prosessin helpottamiseen ja toimivien kirjoittamisrutiinien luomiseen. Rutiini saattaa kuulostaa tylsältä tai työläältä, mutta sen tarkoitus on vapauttaa kirjoittajan voimavaroja itse asiaan eli kirjoittamiseen. Se tukee myös yleistä arjessa jaksamista auttaen rajaamaan aikaa ja tilaa itselle merkityksellisten asioiden käsittelyyn. elu

Kurssilla keskitymme kirjoittamista helpottavien rutiinien luomiseen harjoitusten ja keskustelun avulla. Tavoite on tunnistaa ja tuulettaa omia työtapoja ja vahvistaa kirjoittamiseen liittyviä myönteisiä tunteita. Tapaamme kerran viikossa Zoom-verkkoyhteyden kautta. Lisäksi opettaja tekee harjoitustehtäviä Peda.net-verkkoalustalle.

Kurssi soveltuu kaikille kirjoittamisesta kiinnostuneille. Kurssia voi hyödyntää työn alla olevan tekstin, esimerkiksi opinnäytetyön tai kaunokirjallisen tekstin, tukena. Osallistua voi kuitenkin myös ilman tiettyä tekstiä. Kurssille osallistumiseen riittää tavallinen tietokone tai tabletti internetyhteydellä ja sen peruskäyttötaidot. Lisäksi tarvitset kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofonin tai headsetin. Saat sähköpostiisi ohjeet Zoomin ja Peda.netin käyttöön noin viikkoa ennen kurssin alkua.

Päivä ja kellonaika: To klo 18.00 – 20.30, 5 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 50€

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 24.9.
Loppuu:
torstai 22.10.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6656

Järjestäjä

Auralan kansalaisopisto
Puhelin:
050 316 7702
Sähköposti:
toimisto@aurala.fi
Kotisivu:
aurala.fi
Skip to content