Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Ilmaisun iloa ja liikunnan keveyttä aamuvirkuille (verkkokurssi)

keskiviikko 9.9. - keskiviikko 4.11.

Kaksi henkilöä lapsen asennossa eli balasanassa joogatunnilla.

Tule mukaan tekemään mieltä ja kehoa virkistäviä ilmaisuharjoituksia.

Iloa ja piristystä päivään! Kurssi sisältää hauskaa ja kevyttä kehoa herättelevää liikuntaa sekä ääntä ja mieltä virkistäviä ilmaisuharjoituksia. Leikimme äänellä, liikumme mielikuvitusta herätellen, virittelemme tunneilmaisua ja teemme jopa helppoja improvisaatioharjoituksia. Ja kaikki tämä tehdään tietokoneen äärellä omassa kodissa! Kannattaa lähteä mukaan seikkailuun! Kurssi on suunnattu kaikille, joita kehon ja mielen leppoisa virittely kiinnostaa. Kurssi tapahtuu verkossa Zoom-sovellusta käyttäen.

Tarvitset tietokoneen, tabletin tai kännykän, jossa on internet, kamera ja mikrofoni.

Ensimmäisellä kerralla mukaan: Kärsivällisyyttä Zoom-sovellukseen liittymisessä. Saat sähköpostilla linkin Zoomiin ja puhelimitse mahdollisesti pientä neuvontaa Zoomiin pääsyyn.

Päivä ja kellonaika: Ke klo 10:00 – 13:15, 8 tapaamiskertaa

Kurssimaksu: 49 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
keskiviikko 4.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E203157

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content