Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Illan tullen unten maille (verkkokurssi)

keskiviikko 2.9. - keskiviikko 16.12.

Katkaise kiire, siirry rauhalliseen olotilan ohjatusti. Tämä rentoutusharjoitus tehdään kotona.

Ota digiloikka harrastamisessa ja tule mukaan Facebook ryhmään, jossa opettajajohtoisesti teemme “kotisohvalla” rentoutusharjoituksen. Tavoitteena on katkaista kiirettä ja stressiä ja valmistaa kehoa hyvään univalmiustilaan.

“Unten maille” hetken aluksi teemme muutaman kehoa avaavan ja rentouttavan liikkeen. Rauhoitamme kehoa myös hengityksen avulla. Liikkeiden jälkeen syvennämme rauhoittumista ja rentoutumista erilaisia menetelmiä hyödyntäen. Menetelminä mm jännitys-rentoutus menetelmä, hengitys, opettajan soittamat äänimaljat ja vesiputouskepit.
Kurssi sopii kaikille.
Liikunta-auringon lohko: “Palautuminen ja elpyminen”

Kurssille osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai tabletin tai älypuhelimen, Facebook tilin, ja mukavan makuualustan.Saat tarkemmat ohjeet opetuksen toteutumisesta ja Facebook ryhmään liittymisestä kaksi päivä ennen kurssin alkua sähköpostitse.
Kurssitunnus: E202333
Kurssihinta: 27€
15 opetuskertaa, syysloma viikkolla 42
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
keskiviikko 2.9.
Loppuu:
keskiviikko 16.12.
kurssin/luennon avainsanat:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/E202333

Järjestäjä

Omnia Espoon työväenopisto
Puhelin:
020 692 444
Sähköposti:
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi
Kotisivu:
https://www.omnia.fi/hae-oppimaan/espoon-tyovaenopisto
Skip to content