Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ihmisaivot on luotu oppimaan! -STRIIMATTU LUENTO (verkkoluento)

tiistai 8.9.

Kasvokuva Minna Huotilaisesta.

Tällä luennolla pääset mukaan aivotutkimuksen jännittävään palapelin kokoamistehtävään. Aivotutkimus on viime aikoina kehittynyt suurin harppauksin, ja nykyään sitä voidaan soveltaa myös kasvatustieteen alueella. Aivot eivät ole jäykkä mötikkä, joka kohtalonomaisesti määrää rajat osaamisellemme ja tekemisellemme, vaan ne ovat muovautuva alusta. Vanhan sanonnan ”Siltä, jolle on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia” voi siis heittää romukoppaan ja ryhtyä muokkaamaan omaa ajatteluaan, uskomuksiaan ja toimintatapojaan sitä ajatusta kohti, että aivot harjaantuvat uusiin tehtäviin harjoittelemalla.
Minna Huotilainen on kasvatustieteen professori Helsingin yliopistosta. Hänen tutkimusmenetelmänsä on aivotutkimus, ja hän soveltaa sitä erityisesti oppimisen kysymyksiin.

Voit osallistua Helsingistä striimatulle luennolle joko Aikuisopiston Mustasaarisalissa (paikkoja rajatusti), tai kotonasi omalla laitteellasi.

Päivä ja kellonaika: ti 08.09.2020 klo 19:00-20:30

Kurssimaksu: 15 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Järjestäjä

Korsholms vuxeninstitut / Mustasaaren aikuisopisto
Puhelin:
+358 (0) 6 327 7266
Sähköposti:
aikuisopisto@mustasaari.fi
Kotisivu:
https://vuxeninstitutet.korsholm.fi/etusivu/
Skip to content