Ladataan kurssit ja luennot

« Kaikki kurssit ja luennot

Hola, ¿qué tal? – espanjan alkeiskurssi (verkkokurssi)

perjantai 11.9. - perjantai 4.12.

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Kurssilla opiskellaan espanjan alkeita (taitotaso A1) digitaalista oppimateriaalia hyödyntäen. Kurssilla harjoitellaan kielen perusteita arkipäivän viestintätilanteissa: aiheina esittäytyminen, kuulumisten vaihtaminen, itsestä ja lähimmäisistä perusasioiden kertominen, kahvilassa ja tapaksilla asioiminen, sekä espanjankieliseen maailmaan ja sen kulttuuriin tutustuminen.

Harjoitusten tekemiseen riittää tavallinen tietokone, tabletti tai älypuhelin internet-yhteydellä ja sen peruskäyttötaidot (tarvitaan myös kaiuttimet/kuulokkeet ja mikrofoni tai headset). Kurssilla käytetään Studeon digitaalista materiaalia espanjan tiimin kirjailijan toimiessa opettajana (materiaali ostetaan opettajan ohjeiden mukaan Studeosta ja se maksaa 13 euroa).

Kurssin alkaessa osallistujat saavat video-ohjeet materiaalin käyttämisestä ja kurssin ajan jokainen opiskelee itsenäisesti verkossa annettujen harjoitusten avulla. Uusia harjoituksia tulee tehtäväksi joka viikko kurssin loppuun eli 4.12. saakka. Tervetuloa mukaan espanjan kielen sähköiseen maailmaan! Muistathan antaa ilmoittautuessasi sähköpostiosoitteesi.

Kurssimaksu: 54 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Kurssin tiedot

Alkaa:
perjantai 11.9.
Loppuu:
perjantai 4.12.
kurssi/luentoluokat:
,
kurssin/luennon avainsanat:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6469

Järjestäjä

Auralan kansalaisopisto
Puhelin:
050 316 7702
Sähköposti:
toimisto@aurala.fi
Kotisivu:
aurala.fi
Skip to content