Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Hiljainen Yin, syksy (verkkokurssi)

sunnuntai 6.9. - sunnuntai 13.12.

Kaksi henkilöä lapsen asennossa eli balasanassa joogatunnilla.

Jatkokurssi yinjoogaa aikaisemmin harrastaneille. Minimalistinen ja meditatiivinen hiljaisuudessa tehtävä harjoitus, jossa mukana hengitys- ja keskittymisharjoituksia.

Kurssi sopii sinulle, joka tunnet yinjoogan harjoitusperiaatteet ja yleisimmät asanat sekä sinulle sopivat variaatiot asennoista. Hiljainen harjoitus sallii sinun sukeltaa pintaa syvemmälle entuudestaan tutussa harjoituksessa. Pitkäkestoisiin asanoihin yhdistetään hengitysharjoituksia ja meditaatiotuokioita. Näin harjoitus tarjoaa mielelle mahdollisuuden asettua ja keholle palautua.

Tarvitset tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi tehokkaan internetyhteyden ja äänilaitteen (kaiuttimet ja/tai kuulokkeet). Saat jokaisen kokoontumiskerran jälkeen tallenteen käyttöösi viikon ajalle seuraavaan kokoontumiskertaan saakka. Tarkemmat ohjeet opetuksen seuraamiseksi etänä, lähetetään sähköpostitse lähempänä kurssin alkamista. Voit osallistua kurssille esimerkiksi kotoasi.

Päivä ja kello: Su: 18.45 – 20.00 (Ei kokoonnu 20.9.)
Syyslukukausi: 6.9.2020 – 13.12.2020 (20 oppituntia)
Kurssimaksu: 35,50 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.8.2020 10:00

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
sunnuntai 6.9.
Loppuu:
sunnuntai 13.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kuopio/course.php?l=fi&t=19793

Järjestäjä

Kuopion kansalaisopisto
Puhelin:
017 184 711
Sähköposti:
kansalaisopisto@kuopio.fi
Kotisivu:
http://kansalaisopisto.kuopio.fi/
Skip to content