Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Hathajooga, taso I (verkkokurssi)

keskiviikko 9.9. - keskiviikko 25.11.

Kaksi henkilöä lapsen asennossa eli balasanassa joogatunnilla.
Joogaa verkossa! Harjoituksen perustana ovat keskittyneesti suoritettavat fyysiset harjoitukset, tietoisuus hengityksestä, rentoutuminen ja sisäisen hiljaisuuden kokeminen. Harjoitus säädellään itselle sopivaksi, joten se soveltuu kaiken ikäisille ja – kuntoisille, notkeuteen ja sukupuoleen katsomatta.

Harjoituksen perustana ovat asana- ja hengitysharjoitukset, keskittynyt tietoisuus oman kehon tilasta, rentoutuminen ja sisäisen hiljaisuuden kokeminen. Asanaharjoituksella kehittämme kehon voimaa, koordinaatiota ja liikkumisen sulavuutta, syvennämme hengitystä sekä notkistamme mieltä oppiessamme huomaamaan ja tunnistamaan sen kertomia, kehoon jännitystä tuovia tarinoita. Harjoitus säädellään itselle sopivaksi, joten se soveltuu kaiken ikäisille ja -kuntoisille notkeuteen ja sukupuoleen katsomatta. Monenlaiset kehon haasteet on mahdollista kiertää harjoituksessa opetustilasta löytyviä apuvälineitä käyttäen. Tavoitteena ei ole totinen tietynmuotoiseen asanaan pakottautuminen vaan pehmeästi, keveästi ja hengityksen tukea hyödyntäen tehdyt asanat ovat apuvälineitä omaan kehoon ja olemiseen tutustumisessa. Tunnin lopuksi teemme aina pitkän loppurentoutuksen.

Taso I: Voit osallistuja tunnille ilman aiempaa kokemusta joogaharjoittelusta eli sopii kaikentasoisille joogaajille. Kehon jäykkyys ja (pienet) liikerajoitukset eivät estä osallistumasta tunnille.

Opetus toteutetaan videoyhteyden välityksellä. Tarkemmat ohjeet saat opettajalta noin viikkoa ennen kurssin alkua

Ilmoittautuminen avautuu opiston Ilmonet.fi sivulla ti 11.08.2020 klo 13:00
Kurssitunnus: V201413
Väline: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, tietokone/mobiililaite, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.
Ke klo 14:30 – 16:00 (12 krt, 24 t)
Kurssimaksu: 84 €
Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
keskiviikko 25.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V201413

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content