Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Français avec un brin de causette – Ranskan aktivointi ja keskustelu (verkkokurssi)

maanantai 31.8. - maanantai 30.11.

Ranskan lipun väreissä Eiffel-torni, ilmapalloja, viirejä, sydän yms.

Tämä kurssi sopii vähintään kaksi vuotta ranskaa opiskelleille, jotka osaavat jo hiukan puhua ranskaa helpoissa viestintätilanteissa. Kartutetaan yhdessä sanavarastoa ja aktivoidaan keskustelutaitoja. Syvennetään ranskan kieliopin osaamista ja harjoitellaan erilaisia suullisia kielenkäyttötilanteita, keskustellaan etukäteen annettujen tekstien ja aiheiden pohjalta sekä kerrataan ja syvennetään ranskan kieliopin osaamista. Tutustutaan myös hiukan Ranskan ja ranskankielisten maiden kulttuuriin.

Kurssin tavoitteina on, että opiskelijat tulevat  toimeen ranskan kielellä matkoillaan ranskankielisissä maissa, pystyvät lukemaan helppoja tekstejä sekä käymään helppoa keskustelua ranskaksi.

Kurssi toteutetaan Zoom-verkkokokousympäristössä, osallistujille lähetetään tarkemmat osallistumisohjeet ennen kurssin alkua.

Opetuspaikka: Verkkoympäristö

Päivä ja kello: Ma: 17.30 – 19.00

Syyslukukausi: 31.8.2020 – 30.11.2020 (26 oppituntia)

Kurssimaksu: 53,00 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 31.8.
Loppuu:
maanantai 30.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/revontuliopisto/course.php?l=fi&t=12705

Järjestäjä

Revontuli-Opisto
Puhelin:
0400 356 433 / 0400 356 435
Sähköposti:
revontuliopisto@revontuliopisto.fi
Kotisivu:
https://www.revontuliopisto.fi/
Skip to content