Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Flowjooga (verkkokurssi)

maanantai 12.10. - maanantai 7.12.

Kaksi henkilöä lapsen asennossa eli balasanassa joogatunnilla.

Tervetuloa mukaan flowjoogaan. Livetunnille voit osallistua joka maanantain klo 14.05-15.05 tai tehdä harjoituksen milloin sinulle parhaiten sopii, jokainen tunti tallennetaan ja on kurssilaisten käytettävissä 14.12.2020 saakka.

Voimaa ja kestävyyttä joogasta! Flowjooga on dynaaminen ja reipas joogatunti, joka kehittää monipuolisesti voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa sekä lisää liikkuvuutta. Flowjoogassa korostuu mielen ja kehon yhteistyö. Tunti aloitetaan alkukeskittymisellä sekä mahdollisilla hengitysharjoituksilla. Lempeiden kehoa lämmittävien ja avaavien liikkeiden jälkeen tehdään asanasarjoja sekä seisten että istuen. Sarjat sisältävät eteen- ja taaksetaivutuksia sekä kiertoja. Tunnin loppua kohden keho rauhoitetaan loppu-asanoilla ja tunti päätetään loppurentoutukseen.

Tunnit pidetään Teams-live ohjelman kautta. Ennen ensimmäistä kertaa saat sähköpostiisi ohjeet, kuinka toimia. Jotta pääset tunneille saat joka kerta viimeistään tuntia ennen tunnin alkua linkin sähköpostiisi, jolla pääset osallistumaan. Kotioloissa jumpatessa kiinnitä huomiota turvallisuuteen. Raivaa riittävästi tilaa ja ota matto tai muu alusta itsellesi. 8 kokoontumiskertaa, ei viikolla 43.

Päivä ja kellonaika: Ma klo 14.05 – 15.05

Kurssimaksu: 37 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 12.10.
Loppuu:
maanantai 7.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/oulunkansalaisopisto/course.php?l=fi&t=14705

Järjestäjä

Vuolle Opisto
Puhelin:
08 555 4060
Sähköposti:
opisto@vuolleoulu.fi
Kotisivu:
https://vuolleoulu.fi/opisto/
Skip to content