Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Flow joogaa verkossa (verkkokurssi)

8.9.2020 - 13.4.2021

Ihmisen jalat ja kädet, jotka rullaavat joogamattoa kasaan.

Opetus tapahtuu Peda.net-ympäristössä. Viikoittain julkaistaan aina uusi flowjooga tunti. Tunti liikkeen ja hengityksen harmonialle. Harjoittelemme virtaavan liikkeen löytämistä tavalla, jossa kehonosat työskentelevät samanaikaisesti. Tunti sopii erinomaisesti jos haluat syventää omaa harjoitustasi. Kokemus joogasta suositeltavaa, mutta ei välttämätöntä.Tallenne katsottavissa Peda.netissä kurssin ajan. Tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen sekä internetyhteyden.(sininen neliö) Saat opettajalta kurssin alussa tarkat ohjeet sähköpostitse, joten muista antaa sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä!

Päivä ja kellonaika: Ti klo 18.00-19.00, koko lukuvuoden kurssi. Syksyllä yhteensä 12 tapaamiskertaa, keväällä yhteensä 13 tapaamiskertaa. Verkkokurssi on alkanut syyskuussa, mutta sille voi ilmoittautua mukaan pitkin kautta. Tammikussa ilmoittautuessa maksuksi jää vain kevään osuus.

Kurssimaksu: 58 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 8.9.
Loppuu:
13.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/wellamo-opisto/course.php?l=fi&t=25306

Järjestäjä

Wellamo-opisto
Skip to content