Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Etävenäjää syksyllä, taso A1-B2 (verkkokurssi)

perjantai 11.9. - perjantai 27.11.

Venäjän kielen aakkoset.

Oletko kiinnostunut etäopiskelusta? Sähköpostikurssimme soveltuu venäjän kielen ja kulttuurin ystäville, jotka haluavat ylläpitää ja kohentaa kielitaitoaan. Kurssimme sopii sekä aloittelijoille että edistyneille opiskelijoille. Tule rohkeasti mukaan!

Kurssin aikana luetaan itsenäisesti oppikirjojen tekstejä ja tehdään etätehtäviä, joista opettaja antaa henkilökohtaisen palautteen. Kurssimme sopii sekä aloittelijoille että edistyneille opiskelijoille.

Jos olet opiskellut kieltä n. 2 vuotta ja haluaisit kerrata venäjän perusteita, mm. substantiivin sijamuotoja, adjektiiveja, verbien taivutusta, liikeverbien käyttöä, ja palauttaa mieleen opittuja sanoja, voit lukea kirjaa, joka sisältää lyhyitä ja hauskoja tekstejä arkielämän tilanteista.

Jos olet harrastanut kieltä n. 5 vuotta ja haluaisit laajentaa sanavarastoasi ja palauttaa mieleen kielioppia, voit lukea tekstejä venäläisestä kulttuurista tai historiasta, nykyelämästä ja perinteistä.

Oppikirjat ovat venäjänkielisiä, mutta opettaja antaa kaikki ohjeet suomeksi. Tule rohkeasti mukaan!

Väline: Osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, sähköpostiosoitteen sekä tietokoneen ja selaimen peruskäyttötaidot.

Opetuskieli: suomi, venäjä

Kurssimaksu: 108 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
perjantai 11.9.
Loppuu:
perjantai 27.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202066

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content