Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Espanjan verbikertaus etänä, taso A1-A2 (verkkokurssi)

tiistai 18.8. - torstai 3.9.

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Ovatko espanjan verbit päässeet unohtumaan pitkään kesätauon aikana? Tule kertaamaan verbien preseenstaivutusta! Keskitymme preesensin säännöllisiin, vokaalia vaihtaviin sekä epäsäännöllisiin verbeihin. Opiskelemme myös eri olla-verbien taivutus ja käyttöä. Kurssi sopii espanjaa 1-2 vuotta opiskelleille ja kertaajille. Opiskelu tapahtuu reaaliaikaisesti Zoom-järjestelmän avulla. Saat ohjeet sähköpostiisi ennen kurssin alkua.

Välineet: Opiskelijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot.

Päivä ja kellonaika: Ti, to klo 17:30 – 19:00 (6 krt, 12 t)

Kurssimaksu: 33 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
tiistai 18.8.
Loppuu:
torstai 3.9.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202011

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content