Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Espanjan päiväalkeet, taso A1 (verkkokurssi)

torstai 10.9. - torstai 10.12.

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Tervetuloa opiskelemaan espanjan alkeita etänä! Opimme mm. tilaamaan kahvin, kysymään kelloa ja sopimaan tapaamisia. Kurssi koostuu viikoittaisista 60 minuutin pituisista etätunneista Zoomin kautta (torstaisin klo 12.30-13.30) sekä opettajan lähettämistä videoista ja tehtävistä, jotka tehdään omalla ajalla. Opiskelija saa palautetta tehtävistään.

Ei opetusta 15.10.

Väline: Opiskeijalla on oltava oma sähköposti, kamera ja mikrofoni, sekä yleiset tietokoneen/mobiililaitteen käyttötaidot

Oppimateriaali: Ventana 1 kpl 1-4

Päivä ja kellonaika: To klo 12:30 – 14:00  (13 krt, 26 t)

Kurssimaksu: 53 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
torstai 10.9.
Loppuu:
torstai 10.12.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202097

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content