Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Espanjan intensiivinen jatkokurssi (verkkokurssi)

maanantai 21.9. - maanantai 2.11.

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Harjoittelemme luetunymmärtämistä, kuullunymmärtämistä ja opiskelemme subjunktiivia e-Opin sähköisen oppikirjan avulla. Saat viikoittain uuden aiheen ohjeineen ja harjoituksineen. Kurssin verkko-oppimisympäristönä toimii Peda.net. Oppikirjana e-Opin Hablas español? 5. Taitotaso B1-B2.

LISÄTIETOJA: Ohjeet oppikirjan ostamiseen lähetetään sähköpostitse. Kurssi sopii opiskelijoille, jotka ovat aiemmin opiskelleet espanjan menneet aikamuodot tai haluavat kerrata subjunktiivia. Kurssilla on mahdollisuus myös suullisen kielitaidon harjoittelemiseen video-ohjelman välityksellä. Etäopetus on verkon välityksellä reaaliaikaisesti tai eriaikaisesti järjestettyä opetusta. Jokainen etäopiskelija tarvitsee tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on selain ja nettiyhteys. Etäopiskelu vaatii osallistujalta oma-aloitteisuutta ja hyvää ajanhallintaa.

Kurssimaksu: 38 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
maanantai 21.9.
Loppuu:
maanantai 2.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/kerava/course.php?l=fi&t=9364

Järjestäjä

Keravan opisto
Puhelin:
09 2949 2352
Sähköposti:
keravanopisto@kerava.fi
Kotisivu:
https://opisto.kerava.fi/
Skip to content