Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Espanjan alkeet (verkkokurssi)

9.9.2020 - 27.4.2021

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Kurssin aloituskerta on 8.9. klo 17.00 – 18.30 Tuupalan yläkoululla luokassa 163, tällöin opettaja antaa tarkat ohjeet kurssista. Ensimmäiselle kokoontumiskerralle ei ole välttämätöntä osallistua ja 15.9. eteenpäin kurssi toteutetaan verkkokurssina.

Kurssi on käytännönläheinen ja pohjautuu arkielämän tarpeisiin, ja jossa kielioppi kulkee mukana huomaamatta ja kivuttomasti.
Kurssialustalla (espanjaajuurisinulle.fi) opiskelijalle avautuu viikottain uusi materiaalipaketti, jossa käytetään joko metodia flipped classroom tai käänteistä opetusta. Opiskelija katsoo nauhoitetun teoriaosuuden videolta, johon hänellä on vapaa pääsy koko viikon ajan. Näin opiskelijalla on mahdollisuus keskittyä opetustunneilla pelkästään harjoituksiin sekä toimintaan pohjautuviin tehtäviin. Opiskelija voi tehdä tehtäviä omassa tahdissaan ja oikeat vastaukset ovat saatavilla. Opastetaan netin kautta pulmatilanteissa myös opetustuntien ulkopuolisina aikoina.
Opiskelijalla on lisäksi mahdollisuus osallistua yksityiseen blogiin, jossa voidaan keskustella muiden kurssialustaa käyttävien eri kansalaisopiston opiskelijoiden kanssa ympäri Suomen.

Päivä ja kellonaika: Ti klo  17.00 – 18.30. Koko lukuvuoden kurssi, 15 tapaamiskertaa lukukaudessa

Kurssimaksu: 58 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
27.4.2021
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/sotkamo/course.php?l=fi&t=6711

Järjestäjä

Sotkamon kansalaisopisto
Puhelin:
044 750 2078
Sähköposti:
kansalaisopisto@sotkamo.fi
Kotisivu:
https://www.sotkamo.fi/vapaa-aika/kansalaisopisto/
Skip to content