Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Espanjan alkeet, taso A1 (verkkokurssi)

keskiviikko 9.9. - keskiviikko 25.11.

Teksti Hablas Español? liitutaulua imitioivalla harmaalla taustalla.

Tervetuloa opiskelemaan espanjan alkeita hauskasti ja rennosti! Opimme mm. tilaamaan kahvin, kysymään kelloa ja sopimaan tapaamisia. Teemme paljon käytännönläheisiä puheharjoituksia pareittain ja pienryhmissä. Kurssilta saat rohkeutta puhua espanjaa sekä innostuksen kipinän espanjankielisten maiden kulttuuriin ja kieleen!

Opiskelu tapahtuu reaaliaikaisesti Zoom-järjestelmän avulla. Tarvitset Internet-yhteyden, tietokoneen jossa on kaiuttimet ja mikrofoni, sekä halutessasi kuulokkeet. Saat ohjeet sähköpostiisi ennen kurssin alkua.Oppimateriaali:Ventana 1 kpl 1-4

Päivä ja kellonaika: Ke klo 17:00 – 18:30 (12 krt, 24 t)

Kurssimaksu: 51 €

Huom! Ajantasaiset tiedot kurssista sekä kurssin ilmoittautumistilanteen löydät järjestävän opiston verkkosivuilta. Tiedot ovat voineet muuttua tai kurssi täyttyä sen jälkeen kun lisäsimme kurssin näille verkkosivuille. Kurssin ilmoittautumis- ja lisätietosivun löydät alta kohdasta “Kotisivu”. Muistathan ilmoittautua viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä! Lisätietoa kurssista saat tarvittaessa järjestävältä opistolta. Voit osallistua minkä tahansa kansalaisopiston verkkokurssille tai -luennolle asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Tiedot

Alkaa:
keskiviikko 9.9.
Loppuu:
keskiviikko 25.11.
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://ilmonet.fi/course/V202023

Järjestäjä

Vantaan aikuisopisto / Vanda vuxenutbildningsinstitut
Puhelin:
09 8392 4342
Sähköposti:
aikuisopisto@vantaa.fi
Kotisivu:
www.vantaanaikuisopisto.fi
Skip to content